Lediga lägenheter Karlstad

Just nu hittar du 7 hyresvärdar med 20 lediga lägenheter i Karlstad.


Rådhuset i KarlstadI vårt hyresvärdsregister finns 7 hyresvärdar i Karlstad som kan erbjuda dig bostad.
    Vid vår senaste uppdatering fanns 20 lediga lägenheter i Karlstad.
   Vårt mål är att alla som söker bostad i Karlstad via oss skall kunna komma i kontakt med en hyresvärd som kan erbjuda dem förstahandskontrakt på en egen lägenhet.

För att kunna uppfylla detta mål har vi sammanställt en lista över Karlstads allra största hyresvärdar.
    Genom att ta kontakt med alla dessa hyresvärdar ökar du dramtiskt dina chanser för att bli erbjuden bostad.

I vår lista nedan hittar du alla hyresvärdar i Karlstad som förnärvarande kan erbjuda dig lediga lägenheter eller där du kan skicka in en intresseanmälan för bostad.

Karlstads Bostad
Med över 7 000 hyresrätter är Karlstads Bostad ortens utan tvekan största hyresvärd. Vid vår senaste kontroll hade denna hyresvärd 6 lediga lägenheter i Karlstad. Registrera dig i deras bostadskö redan idag för att börja samla köpoäng till en egen lägenhet.


Albèr Fastigheter
Privat hyresvärd med fokus uteslutande på Värmland och Karlstad. I Karlstad har man 13 bostadsfastigheter och väl över 100 lägenheter. Du kan lämna en intresseanmälan för bostad direkt på deras hemsida.


Aprima Fastigheter
Aprima Fastigheter är en medelstor fastighetsägare i Karlstad med strax över 100 hyreslägenheter på orten. Om du är intresserad av bostad fyller du i en intresseanmälan direkt på Aprimas hemsida.


Berglöf & Velander
Mindre hyresvärd med bostadsfastigheter såväl som kontor- och butikslokaler i centrala Karlstad. Berglöf & Velander satsar på fastigheter i centrum och deras lägenheter återfinns därför i fastigheter på attraktiva adresser.


CIAB Fastigheter
Privatägt fastighetsbolag som uteslutande fokuserar på Karlstad och bostadsfastigheter. Idag uppgår denna fastighetsägares bestånd till 150 hyreslägenheter. Om du vill anmäla ditt intresse för en lägenhet gör du detta via telefon eller den elektroniska intresseanmälan på deras hemsida.


Stiftelsen Karlstadshus
Stiftelsen Karlstadshus är en stor hyresvärd i Karlstad. Vid vår senaste kontroll hade denna hyresvärd 4 lediga lägenheter. För att söka bostad behöver du först registrera dig på deras hemsida. Efter att du registrerat dig som bostadssökande kan du söka upp till 3 lägenheter i taget.


Wermlands Invest
Wermlands Invest är en privat hyresvärd i Karlstad med ett stort utbud av lägenheter. Vid vår senaste uppdatering hade denna hyresvärd 2 lediga hyresrätter i Karlstad, en etta och en tvåa. Totalt har Wermlands Invest 32 bostadsfastigheter med flera hundra lägenheter i Karlstad.