Lediga lägenheter Jönköping

Just nu hittar du 9 hyresvärdar med 36 lediga lägenheter i Jönköping.

Förstahandskontrakt i Jönköping inom 3 månader

Jönköping stad I vårt hyresvärdsregister finns just nu 36 lediga lägenheter i Jönköping. Vi söker kontinuerligt av hemsidorna för de stora hyresvärdarna i Jönköping och ger dig information om vilka hyresvärdar som just nu har lediga lägenheter.

Vårt mål är enkelt: Alla som söker bostad i Jönköping skall via oss kunna komma i kontakt med en hyresvärd i Jönköping som har inflyttningsklara bostäder. Konkurrensen om varje ledig lägenhet kan vara hög med många bostadssökande, därför ökar din chans till bostad ju fler hyresvärdar du kontaktar.

Genom att kontakt alla fastighetsägare i vår lista ökar du dina chanser för att bli erbjuden lägenhetsvisning och förstahandskontrakt. Vi beräknar väntetiden för ett förstahandskontrakt till 3 månader under förutsättning att du ansöker om bostad hos samtliga hyresvärdar.

Vätterhem
Med 8 000 lägenheter i Jönköping är Vätterhem stadens största hyresvärd. Vätterhem ägs av Jönköpings kommun och är det allmännyttiga bostadsbolaget på orten. Vätterhem satsar på att kontinuerligt bygga nya hyresrätter i Jönköping. Du som söker bostad i Jönköping kan lämna en intresseanmälan direkt på Vätterhems hemsida, din ansökan är giltig under 1 år.


Bygginvest
Bygginvest är den största privata hyresvärden i Jönköping med över 2 000 lägenheter. Totalt förvaltar denna fastighetsägare över 100 bostadsfastigheter. Lediga lägenheter publiceras direkt på Bygginvests hemsida där du även kan skicka in en lägenhetsförfrågan.


Bankerydshem
I Bankeryd i västra Jönköping förvaltar Bankerydshem nära 400 lägenheter. Från Bankeryd tar du dig enkelt in till centrala Jönköping med buss. Du lämnar intresseanmälan för bostad direkt på hemsidan.


CA Fastigheter
CA Fastigheter är en privat hyresvärd med 400 lägenheter i Jönköping och därutöver även flera butiks- och kontorslokaler. På CA Fastigheters hemsida finns en förteckning och karta över företagets alla fastigheter i Jönköping. Bostadssökande kan lämna intresseanmälan för lägenhet direkt på CAs hemsida.


HSB Gambrinus
I Jönköping har HSB Gambrinus 800 lägenheter. HSB är Sveriges största bostadsorganisation med flera hundratusen medlemmar över hela landet. Om du vill bo i Jönköping kan du genom att bli medlem i HSB ansöka om de lägenheter som HSB Gambrinus förvaltar i Jönköping.


GrännaHus
För dig med tillgång till bil kan det vara intressant att undersöka möjligheten att få hyresrätt hos GrännaHus. GrännaHus förvaltar cirka 500 hyreslägenheter i Gränna, en vacker stad invid Vättern med kort pendlingsavstånd till Jönköping. Lediga lägenheter publiceras på deras hemsida.


Lustgården Fastigheter
Privat fastighetsägare med cirka 200 lägenheter i Jönköping. Denna hyresvärd har lägenheter på Pylongatan, Tegnérgatan och Västra Storgatan i Jönköping. Du kan lämna en ansökan om bostad till denna hyresvärd som är giltig under 1 år.


NKBo
Strax söder om Jönköping, i vad som kallas för den Gröna Dalen, förvaltar NKBo ett stort utbud av lägenheter. Fastigheterna ligger i Hovslätt, Månsarp, Norrahammar och Taberg. NKBo bygger därtill nya lägenheter i närheten av Jönköping. Bostadsansökan kan Du lämna direkt online.


Vätterbygden
Vätterbygden är en av de största privata hyresvärdarna i Jönköping och har över 1 400 hyreslägenheter i närområdet. Du som söker bostad kan lämna en intresseanmälan för lägenhet direkt på hemsidan.