Lediga lägenheter Eskilstuna

Just nu hittar du 9 hyresvärdar med 68 lediga lägenheter i Eskilstuna.

Beräknad väntetid för förstahandskontrakt: 4 till 6 veckor


Eskilstuna Vi har gjort en komplett sammanställning över hur man söker bostad i Eskilstuna. I vårt register finns just nu 68 lediga lägenheter från 9 hyresvärdar i Eskilstuna.

Genom att söka hyreslägenhet via vårt register kommer du i kontakt med Eskilstunas alla större hyresvärdar och får en helhetsbild över alla hyresrätter som är lediga i staden.

Vi presenterar här nedan de hyresvärdar i Eskilstuna som har ett stort utbud av lediga lägenheter. Väntetiden för att bli erbjuden förstahandskontrakt har historiskt legat på mellan 4 till 6 veckor för de som ansökt om bostad hos samtliga hyresvärdar i listan.

Eskilstuna Kommunfastigheter
Eskilstuna Kommunfastigheter är det allmännyttiga bostadsbolaget i Eskilstuna och är med nära 6 000 hyreslägenheter i beståndet stadens största hyresvärd. Vid vår senaste uppdatering fanns 22 lediga lägenheter hos denna hyresvärd.


Akelius Fastigheter
Privat fastighetsägare med mer är 600 hyresrätter i Eskilstuna. Blir du sparkund hos Akelius får du automatiskt förtur till alla lediga lägenheter. Just nu finns 4 lediga lägenheter publicerade på Akelius hemsida.


Eskilstunahem
Eskilstunahem är en privat fastighetsägare med fokus uteslutande på bostäder i Eskilstuna. Just nu finns 2 lägenheter som du kan lämna intresseanmälan för hos denna hyresvärd, en tvåa och en trea. Eskilstunahem har lägenheter med mycket hög standard och bra lägen.


Fixtura
Privat hyresvärd med ett stort utbud av hyresrätter i Eskilstuna kommun. Vid vår senaste uppdatering hade denna fastighetsägare 5 lediga hyreslägenheter: 2 ettor, 1 trea och 2 fyror. Fixtura har lägenheter i de flesta stadsdelar av Eskilstuna.


Graflunds
En av Sveriges största privta hyresvärdar med bas i Eskilstuna. På deras hemsida har denna hyresvärd just nu 10 lediga lägenheter publicerad. Du söker de lediga bostäder du vill flytta in i genom att lämna en elektronisk intresseanmälan direkt på hemsidan.


Gunnar Graflunds Fastighets AB
Familjeföretag med fastighetsförvaltning i Eskilstuna, totalt på orten har man över 300 hyreslägenheter. Vid den senaste kontrollen hade denna hyresvärd 2 sökbara hyresrätter i Eskilstuna.


Hjalmarsson fastigheter
Hjalmarsson är en liten fastighetsförvaltare i Eskilstuna. I bestånd finns 75 lägenheter som ligger centralt i staden och på bra adresser. Hjalmarsson är ett familjeägt bostadsbolag som månar om sina hyresgäster.


Mesta Bygg
Mesta Bygg är en hyresvärd med fastigheter på ett dussintal adresser i Eskilstuna. Lediga lägenheter publiceras regelbundet på hemsidan och du som inte hittar något av intresse idag kan istället lämna en allmän intresseanmälan för bostad.


Pagoden Fastigheter
Pagoden är en av de största privata hyresvärdarna i Eskilstuna. Just nu har man 18 lediga lägenheter i staden. Pagoden förvaltar totalt 3 000 bostäder. Bostadssökande kan lämna intresseanmälan för bostad direkt på hemsidan.