Pagoden Fastigheter


Stor hyresvärd med 100 fastigheter och 3 000 lägenheter i Eskilstuna.

Pagoden är den största privata hyresvärden i Eskilstuna med över 3 000 lägenheter i beståndet. Söker du ledig lägenhet på orten skall du alltid vända dig till Pagoden.

Vid vår senaste kontroll hade denna hyresvärd 18 lediga lägenheter i Eskilstuna. Lägenheterna finns i följande områden av Eskilstuna: Fröslunda, Myrtorp, Råbergstorp, Skiftinge, Stenby och Västermalm.

Alla sökbara lägenheter presenteras med omfattande information och uppgifter om storlek, våningsplan, adress, hyra, förekomst av eventuell hiss och balkong med mera. Om du har bestämt dig för en specifik lägenhet kan du ringa till Pagoden och fråga om erbjudande på visning.

Har du planer på att flytta till Eskilstuna så finns det på Pagodens hemsida en omfattande beskrivning av varje bostadsområde/stadsdel. Genom att läsa beskrivningarna kan du se vilken stadsdel som passar dig och inrikta ditt sökande mot den delen av staden. Pagoden har fastigheter i 6 bostadsområden av Eskilstuna och just nu lediga lägenheter i varje område.


Hemsida: www.pagoden.seTillbaka till lediga lägenheter Eskilstuna.