Stena Fastigheter

En av de största privata hyresvärdarna i Göteborg.

Stena Fastigheter är en del av koncernen Stena som för göteborgarna är känt under verksamheten rederi och passagerartrafik till Danmark och Tyskland från Göteborgs hamn. I Gbg förvaltar Stena Fastigheter ett stort antal bostadsfastigheter - bolaget är till och med en av de största privata hyresvärdarna i Göteborg.

Stena Fastigheter har hyreslägenheter bland annat i Backa, Kortedala, Lunden och Tolered. Utöver befintliga hyreshus bygger Stena regelbundet nya fastigheter.

Att söka bostad hos Stena Fastigheter är enkelt. Bolaget lägger upp sina lediga lägenheter på sin hemsida. Ligger det ute en ledig lägenhet kan du ansöka om den direkt över deras hemsida.

Vid vår senaste kontroll hade Stena Fastigheter 3 lediga lägenheter i Göteborg, samtliga i Högsbo. Att en lägenhet är ledig innebär dock inte per automatik att första sökande får erbjudande om lägenhetsvisning. Antalet sökande per lägenhet kan vara högt, varför det är viktigt att du som söker bostad regelbundet skickar in intresseanmälningar för att öka din chans för lägenhetserbjudande.


Hemsida: www.stenafastigheter.seTillbaka till lediga lägenheter Göteborg.