Telge Bostäder

Södertäljes största hyresvärd med över 10 000 bostäder.

Om du söker bostad i Södertälje skall du alltid vända dig till Telge Bostäder. Denna hyresvärd ägs av Södertälje kommun, är ett allmännyttigt bostadsföretag och är med sina 10 000 lägenheter stadens utan tvekan största hyresvärd.

Hos Telge kan du hitta bostadsfastigheter i alla stadsdelar av Södertälje. När vi senast kontrollerade hade Telge Bostäder 12 lediga lägenheter i Södertälje. För att ansöka om bostad behöver du först registrera dig som bostadssökande på deras hemsida. Efter att du gjort detta kan du skicka intresseanmälningar på alla de lägenheter som du finner intressanta.

För att beviljas lägenhet hos Telge Bostäder behöver du en stadigvarande inkomst, vara minst 18 år och sakna betalningsanmärkningar.

Lediga lägenheter hos Telge Bostäder förmedlas utefter de sökandes kötid. Sökande som stått registrerade längst hos Telge Bostäder är de som först erbjudes visning av lägenheter. För att bygga upp en lång kötid är det därför viktigt att du registrerar dig i god tid som bostadssökande hos Telge Bostäder.


Hemsida: www.telge.seTillbaka till lediga lägenheter Södertälje.