Akelius Fastigheter Borås


Just nu 10 lediga lägenheter med möjlighet till förtur.

Akelius Fastigheter är en av Sveriges största privata fastighetsägare och en av de viktigaste aktörerna på hyresmarknaden i Borås. I Borås har Akelius Fastigheter över 1 000 lägenheter.

Vid vår senaste kontroll fanns 10 lediga lägenheter i Borås ute på Akelius hemsida. Det innebär att cirka 1 % av Akelius lägenheter just nu är lediga. Att en lägenhet är ledig innebär dock inte per automatik att den går till en bostadssökande. Borås är en expanderande stad och till varje ledig lägenhet kan det finnas dussintals sökande.

Vår erfarenhet av bostadsmarknaden i Borås är att det hos de stora hyresvärdarna kan ta upp till ett eller ett par år innan man får erbjudande på en lägenhet. Hos Akelius finns dock en möjlighet att gå före andra bostadssökande om du ansöker om bostad på rätt sätt.

Alla personer som öppnar ett sparkonto hos Akelius får nämligen förtur till lediga lägenheter. Minsta insättning är 100 kronor. Detta innebär att du som öppnar ett sparkonto och sätter in från 100 kronor och uppåt får förtur till Akelius ALLA lediga lägenheter i Borås framför andra bostadssökande.

Om 20 personer ansöker om en lägenhet så går den alltid först till den eller de personer som är sparkunder hos Akelius. Om du har sökt bostad i en vecka och är sparkund så har du fortfarande förtur till lediga lägenheter framför någon som sökt bostad i 10 år men som inte är sparkund.

Att bli sparkund hos Akelius är ett enkelt och snabbt sätt att gå före i bostadskön och få tillgång till en bostad som annars skulle kunna ta flera år att få hos andra hyresvärdar.

Du som är intresserad av möjligheten att gå före i Akelius bostadskö kan registrera dig som sparkund hos Akelius här.


Hemsida: www.akelius.seTillbaka till lediga lägenheter Borås.