Kanico Bostäder


Liten hyresvärd i Borås med 35 hyreslägenheter. Du kan ansöka om bostad direkt via telefon.

Kanico Bostäder är den lilla och personliga hyresvärden i Borås. Kanico har endast 35 lägenheter i Borås men gör å andra sidan allt för att deras hyresgäster skall trivas med sina lägenheter.

Kanicos hyresrätter ligger med bra läge i centrala Borås. 25 av lägenheterna ligger i Von Ahnska Huset som av många boråsare betraktas som stadens vackraste hus och med perfekt läge till affärer och stadskärnan.

Då Kanico är en liten hyresvärd är det också enkelt att komma i kontakt med dem. Söker du bostad är det i regel bara att lyfta på luren och slå dem en signal på 033-10 85 01 och presentera dig. Omsättningen på lägenheter är naturligtvis liten, men om du har tur och ringer i rätt läge så finns chans att du blir erbjuden en lägenhet med ett av Borås bästa lägen. Även om det inte finns någon ledig bostad när du ringer så har du åtminstone gjort ditt namn känt och därmed ökat dina chanser att bli erbjuden visning när en ledig lägenhet uppkommer.

På Kanicos hemsida kan du även skicka in en elektronisk intresseanmälan för bostad och bli kontaktad om en hyreslägenhet lediggörs.


Hemsida: www.kanico.se
Telefon: 033-10 85 01Tillbaka till lediga lägenheter Borås.