Larssons Fastigheter


Familjeägt fastighetsföretag med över 400 lägenheter. Just nu 1 ledig lägenhet i Borås.

Larssons Fastigheter är ett familjeägt fastighetsbolag och en stor aktör på bostadsmarknaden i Borås. Totalt förvaltar man 26 fastigheter i staden och hyr ut flera hundra lägenheter.

På bolagets hemsida kan du se en aktuell förteckning över alla deras fastigheter i Borås. Du kan direkt få information om i vilka områden fastigheterna ligger och hur de ser ut.

Lediga lägenheter publiceras direkt på Larssons Fastigheters hemsida och presenteras med bild, information om våningsplan, hyra och storlek. Om du önskar söka en ledig lägenhet lämnar du en intresseanmälan för den bostad som du vill flytta in i.

I din intresseanmälan skall framgå kontaktinformation till din nuvarande arbetsgivare. Du kan i samband med att du signerar din anmälan skriva ett personligt meddelande, tex att du kan flytta in direkt eller en motivation till varför du vill bo i just denna lägenhet.

Vid vår senaste kontroll fanns 1 ledig lägenhet hos Larssons Fastigheter, en trea i norra Borås om 67 kvadrat. Eventuellt lediga lägenheter läggs dock ut varje vecka, så om du inte hittar något idag som du trivs med så kan det mycket väl finnas ett bättre utbud en vecka eller månad senare. Gör det till en vana att hålla koll på utbudet en gång i månaden om du fortfarande söker bostad.


Hemsida: www.larssonsfastigheter.seTillbaka till lediga lägenheter Borås.